fredag den 11. januar 2013

Marouane Fellaini

Manchester United: Indkøb - Alex Ferguson ser ud til at lede efter forstærkning på midtbanen, på trods af at Carrick og Cleverley er igang med en super sæson. Med aldrende Giggs og Scholes, leder United efter en der er under 25 år og kan spille Champions league. Darren Fletcher er aldrig kommet op på topniveau efter sin sygdom, og Anderson er meget skadet. Kagawa spiller en lidt mere offensiv rolle, og derfor ser Ferguson efter en komplet midtbanespiller. Jeg tror dog han helst vil vente til sommer med at hente for at se hvad der sker med Fletcher, Scholes, Giggs og Ando. Men han kan blive nødsaget til at handle nu, da det vil blive et stort tab for United hvis Carrick og Cleverley bliver skadet.

Emner: Marouane Fellaini (25 år) fra Belgien. Siden hans ankomst til Everton har Fellaini vokset enormt, og har også i denne sæson vist sig som meget afgørende i afslutterens rolle. Han besidder mange kvaliteter, som framragende spilforståelse, eminent hovedstød styrke, både offensivt og defensivt. Han kan bruges som dybdelæggende playmaker, og offensiv midtbane. Han er ikke kreativ i sine bevægelser, men med Cleverley og Kagawa til den rolle ser jeg Fellaini som et perfekt køb for United. Fellaini er rigtig dygtig til at beskytte sit forsvar, og er man presset kan man altid spille ham op i hovedet eller brystet. Det viste han i åbningskampen mod United i år, da han spillede sin livs kamp, kronet med sejrsmålet. Han har tilmed en sikker boldomgang. Indtil videre har han scoret 8 mål i 16 premier league kampe.

Sandsynlighed: 7 ud af 10: Min endelige vurdering er lidt over middel, men jeg tror desværre først det bliver til sommer, da det er en typisk Ferguson holdning, plus prisen er ophedet i Januar vinduet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar