onsdag den 16. januar 2013

Kig på dagens storkampe

Der er FA- cup og den udsatte kamp fra Premier league, og i Spanien spiller Barcelona mod Malaga, der skal forsøge at rette op på weekendens topkamp mod netop Barcelona. Den kamp vandt Barcelona suveræn 3 - 0. I pokalen er det over 2 kampe, så mon ikke Barcelona ønsker at give dem selv et godt udgangspunkt til retur opgøret.

Manchester United besejrede Liverpool 2 - 1 i lørdags. Idag tager de imod West Ham, som i første kamp spillede 2 - 2. Van persies sene, og smukke udlignig holdte Fergusons tropper inde i FA-cuppen, som de ikke har vundet i mange år efterhånden. Så på baggrund af det, burde Ferguson stille et væsentlig stærkere hold idag, men det tror jeg ikke bliver tilfældet, idét han har Tottenham i weekenden, samt bredden i truppen er ved at være intakt, med Nani, Anderson og Jones tilbage i truppen. West Ham har en lang skadesliste. James Collins, George McCartney, Joey O’Brien, Andy Carroll og Mohamed Diame er alle ude for gæsterne. Især Collins havde en afgørende rolle i det første opgør på Upton park, med sine sjældne 2 scoringer. West Ham tabte hele 3 - 0 imod Sunderland i lørdags, så de kommer uden den store selvtillid.

På Emirates tager Arsenal imod Swansea, i omkampen der endte 2 - 2. Arsenal tabte 2 - 0 imod City i søndags, med rødt kort efter ingen tid til Koscielny. De spillede sig dog op trods 10 mod 11, og domminerede store dele af 2 halveg. De stiller formentlig rigtig stærkt op. Swansea skrabede en 0 - 0 på Goodison park, imod Everton i løragens tidlige kamp. Spillemæssigt er Laudrups tropper ikke helt oppe i gear, men man skal aldrig afskrive dem, slet ikke med Michus superform.

Chelsea tager hjemme imod Southampton i premier league. Det er på papiret en overkommelig opgave for Benitez og co. Chelsea vandt på mesterlig vis 4 - 0 i Stoke i lørdags. Terry er tilbage til at dirigere det til tider vaklende forsvar og det kan give dem et boost. Southampton vandt 1 - 0 ude mod formsvage Aston Villa. Begge hold stiller formentlig op i hvad der ligner stærkeste opstilling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar