torsdag den 10. januar 2013

Alt om Oddset- vind penge på Oddset

Det er Danske spil der udbyder spillesystemet Oddset.
Oddset er en betegnelse for flere forskellige typer spil hvor du kan sætte penge på sportskampe i Danmark og udlandet.
Du kan spille Oddset på fodbold, tennis, håndbold, ishockey, hestevæddeløb, hundevæddeløb, basketball, boksning, badminton, dans og mange flere af de sportsgrene der udøves på verdensplan.
I al sin enkelthed går Oddset ud på at man sætter penge på en bestemt kamps vinder, resultat, første målscorer, EM-mester eller andet. Mulighederne er utallige.
Hver uge er der næsten 300 forskellige væddemål at sætte penge på under Oddset.



Matchen er et spil der har odds du kan sætte penge på. Typisk handler det om hvem der vinder en given fodboldkamp eller hvordan halvlegsresultatet bliver. Du kan også spille på første målscorer.

Vinderen er et spil hvor du skal gætte vinderen af en bestemt begivenhed. Det kan være alt fra fodbold til folketingsvalg. Mange højaktuelle begivenheder på landsplan og verdensplan optræder ofte på Oddset hvor du har mulighed for at sætte penge på en vinder og i de tilfælde hvor en underdog er vinder på Vinderen er gevinsten værd at gå efter.

Måljagt går ud på at tippe resultaterne på 3 udvalgte sportskampe. Primært fodbold og ishockey.

Oddset Live er en relativ ny måde at spille på. Det går ud på at du kan sætte penge på kampen medens den spilles. For eksempel kan man sætte penge på hvem der scorer næste må. Oddset Live er en oplagt gamblerfidus til dem der laver research på kampen. Hvis for eksempel at din research holder stik i de første 15 minutter er der overvejende sandsynlighed for at du har en fornemmelse for hvem der scorer næste mål.

Resultatet er et spil under Oddset hvor du skal spille på slutresultatet i en given kamp. Det kan for eksempel være Spanien- Portugal  2-1. Resultatet kan også kombineres med en anden kamp og dermed forøge oddsen


Du har mulighed for at spille for det beløb du ønsker helt ned til nogle få kroner. Du kan også sætte 1000,- på en odds 50, følg kampen, hold vejret og se hvordan det går. Det råd skal du ikke følge hvis du ikke har råd til at tabe 1000,-. Det er ikke nok med glæden over muligheden for 50.000,-, du må altid i dine spil beregne at du ikke ser pengene igen.

Du kan læse meget mere om Oddset på Danske Spils hjemmeside

Du kan også følge hvordan det går her på bloggen med egne spil på Oddset.

















Ingen kommentarer:

Send en kommentar