onsdag den 2. januar 2013

Endelig fuld spilrunde i de store ligaer

Efter godt 3 ugers pause i stort set samtlige europæiske ligaer er det nu endelig tid til fuld spilrunde som vi ser frem til med stor glæde herfra. Imens Premier League har blæst derud af for fulde drøn, har resten af fodbold europa været i vinterhig, og pausen kom meget vel for Real Madrid som var inde i en rigtig dårlig stime i slutningen af 2012. Det skal de forsøge at vende, i en på papiret overkommenlig hjemmekamp mod en af sæsonens overraskelse Real Sociedad. Så bliver det også spændende at se om Messi kan opnå tilsvarende flotte rekorder som han udrettede i 2012. Det kan han starte med søndag hjemme mod ligaens pt nr. 18 lokalrivalerne Espanyol.


Derudover er der den traditionsrige FA-cup i England hvor b.la. Manchester United gæster Upton Park mod West ham. Liverpool som har været i fornuftig form på det seneste tager til Mansfield som normalt optræder i Blue Square 2. division, 6 rækker under Premier League.


I Italien tager de forsvarende mestre Juventus med en skadet Nicklas Bendtner imod Sampdoria som pt. ligger nr. 15. De evige forfølgere Lazio har en på papiret, en nem hjemmekamp mod Cagliari.

Godt Nytår!!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar